team page

Ons team!

Ons Yupzz Team werkt met passie, respect en ambitie aan een betrouwbaar en gezellig platform. Samenwerking en de wereld 'a better place' maken karakteriseert onze visie en missie. Samen groeien we, helpen we en inspireren we elkaar door gebruik te maken van ieders persoonlijke kwaliteiten.

Jeffrey Berg

Jeffrey Berg
Co-Founder, PR & Development
jeffrey@yupzz.com

Jeffrey Berg is een jonge ondernemer uit Nederland, en is eigenaar van het full-multimedia bureau Berg Multimedia. Met dit bedrijf richt Jeffrey zich op het ontwikkelen van slimme software, leveren van diensten en opzetten van diverse (studio) producties om hiermee bedrijven te ontzorgen. Met Yupzz wil Jeffrey een nieuwe gezellig platform creëren met oog voor natuur en milieu om hiermee een platform te creëren dat aan de huidige vraag van mensen voldoet.

Celesta Den Braasem

Celesta Den Braasem
Co-Founder, PR & Content
celesta@yupzz.com

Sinds 1989 entrepreneur, eigenaar Manuel Koffie Nederland, voormalig KidsTV producer en schrijft voor Celesta.nl Celesta heeft meerdere landelijke projecten op haar naam staan en samenwerkingen met vele bekende Nederlanders. Haar projecten zijn regelmatig gepubliceerd in bekende Nederlandse magazines/kranten en is er aandacht aan besteed op televisie en radio. De teloorgang van de bij intrigeert haar al jarenlang en zij hoopt met Yupzz, naast een gezellig platform, meer aandacht te krijgen voor al wat leeft.

Jaco van Dam

Jaco van Dam
Sales
jaco@yupzz.com

Jaco van Dam vertegenwoordigt een combinatie van liefde voor flora, fauna, smaakvolle producten, de Nederlandse taal en respectvolle, open minded mensen. Eigenaar Manuel Caffè Nederland sinds 1989 Distributeur ACME baristaservies Importeur/distributeur Mutter Natur pompoenpitten en pompoenpitolie Distributeur EDUN live for-profit kledingmerk van Bono en Ali Hewson 2007/2010 TEDex partner

Rajacenna

Rajacenna
Design, illustrations & Animations
rajacenna@yupzz.com

Hyper realistisch tekenaar en illustrator. Gepubliceerd in Amerikaans kunstboek op 16-jarige leeftijd. Ik hou van art, magic, fairies en tekenen

Daniel Doets

Daniel Doets
Design, illustrations & Animations
daniel@team.yupzz.com

Design, illustrations & Animations

Sjaak

Sjaak
Beveiligings expert
sjaak@team.yupzz.com

Onze Sjaakie blijft graag anoniem, sjaak is dan uiteraard niet eens zijn echte naam. Ondanks zijn anonimiteit is een ding zeker; het is een ware expert in het testen van onze systemen. Elk stukje code doorgrond hij en beproefd hij. Waar zijn sporen geweest zijn is het veilig!

Kenny Wassink

Kenny Wassink
Moderator
kenny@yupzz.com

Ik ben Kenny, 32 jaar en kom uit Overijssel. Ik ben eerlijk en oprecht en hou van koffie, gamen en fietsen. Heb je vragen: spreek me aan

Dimi Vermin

Dimi Vermin
Moderator, Team manager & IT
dimi@yupzz.com

Moderator, Team manager & IT

Ons Platform

Yupzz: een bij-zonder en uniek platform waarbij natuur en familie centraal staan.

Minimal ads

Social netwerken in een milieuvriendelijke omgeving waarbij het aantal advertenties beperkt zal blijven tot een minimum. Dit om irritatie te voorkomen en het gezellig te houden. Daarnaast bieden wij een membership voor een laag tarief aan waarmee je geen enkele advertentie platform breed zal ontvangen.

Privacy first

Privacy is bij ons een erg belangrijk onderdeel. Het nieuwe platform zal ook ontwikkeld worden vanuit dit oogpunt. Wij zullen geen informatie doorverkopen of aan derden verstreken. Alle informatie zal alleen gebruikt worden ter verbetering van het platform en kwaliteit.

Environment friendly

Met de slogan ‘Get social and save the environment’ die aan dit project gekoppeld is, kan iedereen socializen, en zorgen we met z'n allen voor de benodigde extra steun aan milieu.

Unique concept

Het Yupzz-platform is een uniek social toegewijd platform waarbij liefde voor de natuur centraal staat. Yupzz heeft als missie om onze maatschappij, de natuur en milieu een betere toekomst te geven, zo steunen wij onder andere de wereldwijde bijenpopulatie die met uitsterven wordt bedreigd. Daardoor wordt al het leven op aarde in gevaar gebracht en daarom is ons beeldmerk de bij.

Best support

Bij Yupzz kun je rekenen op een hoog niveau support. Dat geldt voor zowel de snelheid als voor de juistheid en persoonlijke service van het beantwoorden van vragen.

Fast and save service

Ons platform is ontwikkeld en afgesteld op onze servers. Zo hebben we een snelle en veilige navigatie voor een prettige interactie. Maar ook extra maatregelen voor jouw online veiligheid.