Promotie Materiaal

 

1

Onderzoek

We gaan beginnen naar het onderzoeken van alle mogelijkheden, heeft een nieuw platform wel toekomst en wat moet er gebeuren voor een succes formule voor een nieuw gezellig en vooral milieu vriendelijk platform

2

Team

Direct na onderzoeken zullen wij ons rechten op het samenstellen van het team. Een team met professionals dat de realisatie zal gaan dragen en elkaar zal motiveren naar hoge kwaliteit.

3

Sponsorship

Zodra wij het concept en het team standby hebben zullen zal een klein groepje mensen bezig zijn met het zoeken naar sponsors. De rest van het team zal al gaan ontwikkelen. Sponsors zijn noodzakelijke voor een aantal investeringen voor een soepele realisatie.

4

Bouwen

Momenteel bezig zijn we met het bouwen van het platform, maar we bouwen niet alleen een social network. Nee, we bouwen een totaal product, Support ticket systeem, Corporate website en platform.

5

Testen

Wanneer de Development vordering krijgt zal er een test team toegang krijgen tot een Beta versie van het platform. Zij zullen het platform testen en onder druk zetten.

6

Yupzz!

Als alle stappen voltooid zijn, zullen we het platform lanceren voor publiek. Vervolgens zullen wij ons bezig houden met projecten voor Mens, Milleu en verbeteringen aan Yupzz. Voor jullie het never-ending-fun.

Ons team!

Ons Yupzz Team werkt met passie, respect en ambitie aan een betrouwbaar en gezellig platform. Samenwerking en de wereld 'a better place' maken karakteriseert onze visie en missie. Samen groeien we, helpen we en inspireren we elkaar door gebruik te maken van ieders persoonlijke kwaliteiten.
Jeffrey Berg

Jeffrey Berg
Co-Founder, PR & Development
jeffrey@yupzz.com

Jeffrey Berg is een jonge ondernemer uit Nederland, en is eigenaar van het full-multimedia bureau Berg Multimedia. Met dit bedrijf richt Jeffrey zich op het ontwikkelen van slimme software, leveren van diensten en opzetten van diverse (studio) producties om hiermee bedrijven te ontzorgen. Met Yupzz wil Jeffrey een nieuwe gezellig platform creëren met oog voor natuur en milieu om hiermee een platform te creëren dat aan de huidige vraag van mensen voldoet.

Celesta Den Braasem

Celesta Den Braasem
Co-Founder, PR & Content
celesta@yupzz.com

Sinds 1989 entrepreneur, eigenaar Manuel Koffie Nederland, voormalig KidsTV producer en schrijft voor Celesta.nl Celesta heeft meerdere landelijke projecten op haar naam staan en samenwerkingen met vele bekende Nederlanders. Haar projecten zijn regelmatig gepubliceerd in bekende Nederlandse magazines/kranten en is er aandacht aan besteed op televisie en radio. De teloorgang van de bij intrigeert haar al jarenlang en zij hoopt met Yupzz, naast een gezellig platform, meer aandacht te krijgen voor al wat leeft.

Jaco van Dam

Jaco van Dam
Sales
jaco@yupzz.com

Jaco van Dam vertegenwoordigt een combinatie van liefde voor flora, fauna, smaakvolle producten, de Nederlandse taal en respectvolle, open minded mensen. Eigenaar Manuel Caffè Nederland sinds 1989 Distributeur ACME baristaservies Importeur/distributeur Mutter Natur pompoenpitten en pompoenpitolie Distributeur EDUN live for-profit kledingmerk van Bono en Ali Hewson 2007/2010 TEDex partner

Ons Platform

Yupzz: een bij-zonder en uniek platform waarbij natuur en familie centraal staan.

Minimal ads

Social netwerken in een milieuvriendelijke omgeving waarbij het aantal advertenties beperkt zal blijven tot een minimum. Dit om irritatie te voorkomen en het gezellig te houden. Daarnaast bieden wij een membership voor een laag tarief aan waarmee je geen enkele advertentie platform breed zal ontvangen.

Privacy first

Privacy is bij ons een erg belangrijk onderdeel. Het nieuwe platform zal ook ontwikkeld worden vanuit dit oogpunt. Wij zullen geen informatie doorverkopen of aan derden verstreken. Alle informatie zal alleen gebruikt worden ter verbetering van het platform en kwaliteit.

Environment friendly

Met de slogan ‘Get social and save the environment’ die aan dit project gekoppeld is, kan iedereen socializen, en zorgen we met z'n allen voor de benodigde extra steun aan milieu.

Unique concept

Het Yupzz-platform is een uniek social toegewijd platform waarbij liefde voor de natuur centraal staat. Yupzz heeft als missie om onze maatschappij, de natuur en milieu een betere toekomst te geven, zo steunen wij onder andere de wereldwijde bijenpopulatie die met uitsterven wordt bedreigd. Daardoor wordt al het leven op aarde in gevaar gebracht en daarom is ons beeldmerk de bij.

Best support

Bij Yupzz kun je rekenen op een hoog niveau support. Dat geldt voor zowel de snelheid als voor de juistheid en persoonlijke service van het beantwoorden van vragen.

Fast and save service

Ons platform is ontwikkeld en afgesteld op onze servers. Zo hebben we een snelle en veilige navigatie voor een prettige interactie. Maar ook extra maatregelen voor jouw online veiligheid.

Nieuwsberichten

Onze nieuwsberichten

Yupzz

7 Aug 18 - 13:02

Wat betekent het woord Yupzz?

Read more...

Logisch concept

6 Aug 18 - 07:48

Als je een leuk, professioneel en gezellig social platform wilt creëren, moet je het wel goed doen.

Read more...

A-soci(a)al media

4 Aug 18 - 20:02

2018: het jaar dat de social netwerkende wereld een flinke knauw kreeg in zijn voorheen onschuldige, eenvoudige en ogenschijnlijk vriendelijke status.

Read more...